-->

22 Mayıs 2016 Pazar

Magi : Şeytanı Kim Doğurdu ? Soru - Cevap ön inceleme

Magi, yönetmenliğini ve senaristliğini Hasan Karacadağ'ın üstlendiği, Türk yapımı, İngilizce bir korku filmidir. 

Film Özeti

İstanbul'da İngilizce öğretmenliği yapan hamile kardeşi Marla'nın acil çağrısı üzerine apar topar New York'tan Türkiye'ye gelen gazeteci Olivia Watkins (Lucie Pohl) geldiği gün kardeşinin esrarengiz ölümüyle sarsılır. Sır dolu ölümü araştırmak Olivia'ya düşer.
Türk korku sinemasının önde gelen ismi Hasan Karacadağ, bu filminde uluslararası çapta tanınmış oyuncularla çalıştı. Kenan Ece'nin yanısıra Stephen Baldwin ve Michael Madsen, filmin oyuncu kadrosunda bulunuyor.
Dikkat !
Spoiler !

Magi Film İncelemesi

Bu incelemeyi,soru cevap şeklinde yapmak istiyorum. Umarım bunun için bana kızmazsınız ve zevkle okumaya devam edersiniz... 

Eee başlayalım o zaman !

 Korku seviyesi ne düzeyde? :  Korku seviyesini yine üstte tutmuş Hasan Karacadağ. Ve sinema'da izlemenin etkisimidir bilinmez ses efektleri muazzam.

 

Oyuncular Hollywood Yıldızıymış,filme etkileri ne kadar oldu ? : Film'e etkileri şu şekilde olmuş,izlerken  aklıma direk Sam Ve Dean Winchester Geldi desem yalan olmaz :)

 

Filmin Konusu etkileciyi olmuş mu  ? :  Klasik Hasan Karacadağ'lı süpriz sonlu bir film,ama çok kopuk geldi bana. Hani bişiyler eksik gibi... 
Tamamlanması gereken bir çok yer var. Fakat Hitler Temalı bir film'i izlemek güzel oldu !

 

Film Müzikleri Nasıldı?: Film'in müzikleri bildiğiniz cin sesli,dualı mualı bir tema'dan öteye gidemiyor.. 

 

Son Olarak Görsel Efektler Nasıldı  ? :  Çok yüksek bütçeli görsel efekt beklemek manidar olurdu zaten,yabancı dizi görsellerinden hallice olmuş.





FRAGMAN


[review] [content title="1FilmDizi.Blogspot.Com.Tr" label="İzlenebilir !"]Hasan Karacağ,bu işi severek yaptığını bize bir kez daha kanıtladı!İzleyin,seveceksiniz...[/content] [item value="9"]Seneryo[/item] [item value="7"]Görsel Efektler[/item] [item value="9"]Ses[/item] [item value="7"]Oyunculuk[/item] [item value="8"]Site Puanı[/item] [/review]

This post have 0 [blogger]


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post

Advertisement

recentcommentslide