-->

19 Mart 2016 Cumartesi

Civil War II’de Taraflar Belli Oldu!





Secret Wars ile iyice darmadağın olan Marvel evreninin eski büyük serilerini yeniden ele aldığını daha önce belirtmiştik. Bunların içinde en çok beklenen kuşkusuz Civil War II’nin taraflarıydı. Daha önce kimlerin bu mücadelede yer alacağını tam olarak bilmiyorduk ancak şu an elimizde tam liste var ve ortaya oldukça şaşırtıcı şeyler çıkmış gibi görünüyor. İsterseniz önce taraflara bakalım:

Captain Marvel’ın ekibi: Spectrum, Winter Soldier, Blue Marvel, She-Hulk, Ant-Man, Hawkeye, Medusa, Vision, Spider-Man (Peter Parker), Captain America (Steve Rogers), War Machine.

Iron Man’in ekibi: Deadpool, Hulk (Amadeus Cho), Black Widow, Captain America (Sam Wilson), Hercules, Luke Cage, Miss America, Daredevil, Black Panther, Thor, Star-Lord.


Gördüğünüz gibi takımlarda bizi şaşırtan büyük sürprizler var. Aslında her büyük olayda Tony’nin yanında olmasına alıştığımız Captain Marvel’ın bu kez karşı tarafın lideri olması ilk büyük sürpriz. Ayrıca bilerek yapıldığı çok açık olan Cap-Falcon, Iron Man-War Machine ayrılıkları da çok enteresan şeylerin olacağının habercisi. Star-Lord ve Medusa gibi bizim dünyamız ile çok alakası olmayan kişilerin de bu savaşta taraf olmasını beklemiyorduk doğrusu. Deadpool’un da böylesine ciddi bir olayda neden bir taraf seçtiği merak uyandıran unsurlardan biri. Her ne kadar Captain Marvel’ın ekibinde Vision olsa da, Hulk, Thor, Deadpool, Hercules gibi kas gücü yüksek kişilerle Iron Man bu savaşta galibiyete daha yakın görünüyor bana göre.




This post have 0 [blogger]


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post

Advertisement

recentcommentslide