-->

26 Mart 2016 Cumartesi

Supergirl Dizisi İptal Olabilir mi?


Supergirl, yayınlandığı tarihten itibaren dikkat çekici dizilerden biri oldu. Kadın süper kahraman üzerinden bir hikayeyi izlemek, süper kahraman dizi serileri arasında ihtiyaç duyulan bir mevzuydu, bu açıdan taze kan olan Supergirl, akıllardaki ‘Acaba?’ sorularıyla da şimdiye değin oldukça iyi başa çıkmıştı. Yine de sevilen Supergirl dizinin iptal olup olmayacağı son zamanlarda konuşulan konulardan bir tanesi haline geldi. Arrow, Flash ve Legends Of Tomorrow dizileri onayı aldıysa da, Supergirl için gerilimli bir bekleme süresinde.
Eğer Supergirl’ün Arrow, Flash ve Legends Of Tomorrow dizisinden çok daha az izlendiğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. İstatistiklere bakılırsa Supergirl, Flash ve Arrow dizilerinin ilk sezonlarından çok daha fazla izlenmiş! 12,960,000 izleyici, Supergirl’ün pilot bölümü için ekran başına geçmiş! İkinci bölümünde 8,870,000 seyirci kaybetmiş olsa da, yine de Arrow’dan daha fazla izleyiciye sahipmiş Superman’in sevimli kuzeni -neredeyse Arrow’un en çok izlenen bölümünden bile fazla seyirciye sahipmiş. En az izlenmiş bölümü 6.53 milyon olsa da, CW dizileri oranlarında yine de zirvelere oynuyor.
Supergirl’ün geleceğine dair henüz kesin bir bilgi yok. Buna rağmen, ikinci sezonun geleceğine dair büyük umutlar beslemek, istatistik tablosu göz önünde alındığında, yanlış olmaz. Umuyoruz ki yeni sezona yeşil ışık yanar, Kara Denvers’ı ekranlarda görmeye devam ederiz.

This post have 0 [blogger]


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post

Advertisement

recentcommentslide