-->

15 Mayıs 2016 Pazar

COD: INFINITE WARFARE'İN HAREKET MEKANİKLERİ BLACK OPS III GİBİ OLACAK



"Eğer daha önce Black Ops III oynadıysan, yeni oyunun hareket mekanikleri sana oldukça doğal gelecektir."

Call of Duty: Infinite Warfare bildiğiniz gibi savaş alanını uzaya taşıyacak ve bizlere ileri teknolojinin cephedeki rolünü gösterecek.
Kimimiz bu işe bayağı bir tepki gösterdi, kimimiz ise ilerlemek iyidir diyerek şimdiden gün saymaya başladı. Peki giderek daha da fütüristik bir temaya sahip olan oyunda ne gibi değişiklikler, yenilikler olacak?
Bu konuda henüz kesin konuşamıyor, sadece fikir yürütebiliyoruz. Fakat Infinite Ward'a Twitter üzerinden yönlendirilen bir öneri sayesinde en azından oyunun temel mekanikleri üzerindeki sır perdesini biraz olsun aralayabiliyoruz.
@InfinityWard Please stay consistent with the movement system. If it's like BO3 people won't complain or make it full classic.
@CODINT3L If you’ve played  before, our take on the chain-based fluid movement system will feel natural to you.
  • 831Retweet
  • 1.486 beğeni
  • Call of Duty Intel hesabından Infinity Ward'a yönlendirilen "Lütfen oyunun hareket mekaniklerinde tutarlı olun. Eğer Black Ops III'e benzerse insanlar şikayet etmez ya da tamamen klasik olana dönün." önerisine "Eğer daha önce Black Ops III oynadıysan, yeni oyunun hareket mekanikleri sana oldukça doğal gelecektir." şeklinde cevap verildi.


    CoD: Infinite Warfare ile teknolojik savaş temasına devam edilmesi, hatta uzaya çıkılması oyuncuların büyük bir çoğunluğu tarafından hiç de hoş karşılanmadı. Hatta Infinite Warfare tanıtım videosuna gelen dislike'lar alay konusu bile oldu.
    Fakat Activision konu hakkındaki soğuk kanlılığını koruyor ve oyun piyasaya çıktığında kendisinin sağlam satış rakamlarına ulaşacağına inanıyor.

    This post have 0 [blogger]


    EmoticonEmoticon

    Next article Next Post
    Previous article Previous Post

    Advertisement

    recentcommentslide