-->

9 Nisan 2016 Cumartesi

GAME OF THRONES 6. SEZON 1. BÖLÜM'ÜN SİNOPSİSİ ORTAYA ÇIKTI


Az sonra okuyacağınız haber, Game of Thrones'un 5. sezonu hakkında önemli 'Spoiler' bilgiler içermektedir.
HBO, Game of Thrones'un altıncı sezon birinci bölümü "The Red Woman"ın sinopsisini yani bir nevi özetini yayımladı.
24 Nisan'da yayımlanacak olan ilk bölümün özeti: "Jon Snow öldü. Daenerys güçlü bir adamla tanışır. Cersei kızını bir kez daha görür." şeklinde anlatılabilir. Bu da şu anlama geliyor, ilk bölümde Daenerys, Cersei ve muhtemelen ölü Jon Snow'u göreceğimiz kesinleşti. Aynı şekilde Jamie Lannister da bölümde yer alacaktır.
The Red Woman adlı ilk bölümü Jeremy Podeswa yönetiyor. Senaryo ise David Benioff ve D.B. Weiss tarafından yazıldı.
İsterseniz tam sinopsisi de aşağıya bırakalım ama bölümün tadını kaçırmamak adına okumamak daha mantıklı bir hareket olabilir diye düşünüyoruz.
"Sezon 5'in sonunda yaşanan şok edici gelişmelerin ardından Jon Snow'un kaderi artık Castle Black yaşayanlarının elindedir. Daenerys'in bir anda Meereen'in dövüş arenalarında ölüme yaklaşması, Cersei'nin King's Landing sokaklarında aşağılanması, Westeros ve Essos'ta sağ kalanların da kaçınılmaz kaderleriyle buluşmamak için çabalarına tanıklık etmiştik. Tanıdık yüzler stratejik açıdan daha güçlü hale gelebilmek adına ittifaklar kuracak ve yepyeni karakterler de Doğu, Batı, Kuzey ve Güney'deki gücün dengesini değiştirmek adına diziye katılacak."

This post have 0 [blogger]


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post

Advertisement

recentcommentslide