-->

3 Nisan 2016 Pazar

MASS EFFECT ANDROMEDA'NIN OYNANIŞ GÖRÜNTÜLERİ SIZDIRILDI!


Mass Effect serisinin yeni üyesi olan ve merakla beklediğimiz Andromeda'ya ait oynanış ve yapım aşaması görüntüleri internete sızdırıldı.
Sızma işi fark edildiği gibi ortadan kaldırılan video, işini sağlama alan bazı kullanıcılar tarafından farklı kaynaklara yüklenerek saklanabildi.
Oyun içi görsellere ve projenin yapım aşamasına ait olan videoda genelde kasvetli bir ortam ile karşılaşıyoruz. Fakat video boyunca en çok ilgimizi çeken konu oyuna dahil edilen Jetpack sistemi oldu. Acaba haritada daha özgürce gezebilecek miyiz?

Taker34 lakaplı bir NeoGAF kullanıcısına göre bu video oyun üzerinde çalışan geliştirici ekiplerden birinin internet sitesinden alındı.


Oyun dünyasının en doğru ve büyük sızıntılarını yapan shinobi602'nin iddialarına göre ise bu görüntüler Andromeda'nın 2014'teki geliştirilme aşamasına ait ve oyun artık böyle gözükmüyor.
Mass Effect Andromeda hakkında birçok iddia ortaya çıkmaya başladı. Hatta geçenlerde de oyunun hikayesinin sızdırıldığı öne sürülmüştü.
2017'nin ilk çeyreğinde piyasaya çıkması beklenen, E3'te de oyunculara tanıtılma ihtimali olan Mass Effect Andromeda'yı merakla bekliyoruz.

This post have 0 [blogger]


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post

Advertisement

recentcommentslide