-->

26 Mart 2016 Cumartesi

Sinemada Görmek İstediğimiz 5 Marvel Kahramanı


2008’de Iron Man ile başlayan Marvel Sinematik Evreni gün geçtikçe büyümeye devam ediyor. Doctor  Strange’den Luke Cage’e, Black Panther’den Deadpool’a, bir çok Marvel kahramanı sinemada hak ettikleri alacak. Gönül isterdi ki çizgi romanlardaki bütün kahramanları sinemada görelim, ancak bu mümkün değil. Biz de Marvel Sinematik Evreni’nde en çok görmek istediğimiz 5 kahramanı listeledik.
Moon Knight
moon knight
Neden: Eski bir boksçu, CIA ajanı ve Mısır İntikam Tanrısı tarafından diriltilen eski paralı asker. Müttefikler, ciddi ruh sağlığı bozukluklar, havalı beyaz kostümü ve Marvel’ın dediği gibi “kontrolden çıkmış” bir banka hesabı ile Moon Knight’ın kendi dizisi yapılacak kadar heyecan dolu bir hayatı var. Hala yapılmamış olması hata.
Nerede olabilir: Daredevil veya Punisher’da bir rol ile Moon Knight’ı görmemiz uygun olurdu. Moon Knight’ın geçmişinde Daredevil ve Punisher gibileriyle çalışmışlığı var, bu yüzden Moon Knight dizisi tam olarak ikisinin ortası olurdu. Moon Knight’ın en bilinen anları arasında orijinal katilinin suratını kesmesi var.
Cable
cable
Neden: Kendisi Cyclops ve Madeleine Pryor’un (Jean Grey’in kötü klonu diyebiliriz) zaman yolcusu oğlu ve Kıyamet’i durdurmak için donatılmış. Kıyamet’in X-Men evreninde gerçekleşeceğini düşündüğümüzde Cable’ın hala kadroya alınmaması bir hata.
Zaman akışları arasında sıçrayabilmesi, güçlü telepati ve telekinetik yeteneklerinin dışında, gelecekten uzay gemisi getiriyor. Bayağı iyi.
Nerede olabilir: Sadece X-Men’de değil, aynı zamanda Deadpool’da olabilir. Hatta Marvel’ın en komik ve tuhaf kankaları olduklarını kanıtladıkları Cable & Deadpool diye bir serileri de var!
She-Hulk
she hulk
Neden: MCU’da yeni bir Hulk filmi izleyeceğimiz, ancak bunun She-Hulk olmayacağı açıklandığından bazı hayranlar hayal kırıklığına uğramıştı. Çizgi romanlar She-Hulk, hızlı, esprili olmasının ve Hulk güçlerini kontrol edebilmesinin ne kadar havalı olduğunu defalarca kanıtlamıştı.
Nerede olabilir: Mark Ruffalo’nun Hulk’u şu an kayıp, her yerde olabilir. O halde neden bu fırsatı kuzenine verip She-Hulk’u beyaz perdeye taşımıyoruz? Senaryosunu yazmak için epey hayal gücü gerekebilir, ama Yenilmezler’in kadın karaktere davranışı ve kadınların nasıl temsil edildiği düşünüldüğünde, tam zamanı olabilir.
Taskmaster
taskmaster
Neden: Televizyonda ya da filmlerdeki karakterlerde olmayan bir özelliği var Taskmaster’ın. Kendisi, rakibinin dövüş tarzını izleyerek ezberleyebiliyor ve bunu taklit ederek anında onlara karşı kullanabiliyor. Dövüşle ilgili geniş bilgisi sayesinde suç dünyası onu kendilerini eğitmesi için tercih ediyor. Çok orijinal değil mi?
Nerede olabilir: Dövüş tarzlarını taklit edebilme yeteneği ile yarı tanrılar ya da süper güçlü mutantlarla karşılaşmayabilir. Taskmaster eşsiz yeteneğini kazanmadan önce S.H.I.E.L.D.’da çalışıyordu, bu yüzden doğal olarak Agents of S.H.I.L.D. diyoruz.
Black Cat
black cat
Neden: Black Cat’in güçleri hangi çizgi romanda olduğuna bağlı olarak değişiyor, ama belki de en özel yeteneği düşmanlarına “kötü şans” vererek onunla karşılaştıklarına başlarına en olmadık felaketler getiriyor. Güçleri olmadığı zamanlarda ise Black Cat Örümcek Adam’ın haremindeki en havalı kadınlardan biri!
Nerede olabilir: Önceki Örümcek Adam filmlerinde de gözüktü, yeni Örümcek Adam filminde neden olmasın? Bir ara Catwoman’ı canlandıran Anne Hathaway’in Black Cat rolünü alabileceği konuşuluyordu. Felicia Hardy (Black Cat’in diğer ismi) adlı bir karakter İnanılmaz Örümcek-Adam 2’de gözükmüştü, ama herhangi bir aksiyon olmamıştı. Black Cat’e Örümcek Adam filminde büyük bir rol vermek için daha uygun bir zaman olamazdı.

This post have 0 [blogger]


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post

Advertisement

recentcommentslide