-->

26 Mart 2016 Cumartesi

DOCTOR WHO'YA YENİ YOL ARKADAŞI MI GELİYOR?


BBC'nin sevilen dizisi Doctor Who'da 12. Doktor'a hayat veren Peter Capaldi, Doktor'un ekürisi Clara Oswald'ı canlandıran Jenna Coleman'ın diziden ayrılmasının ardından kendisine eşlik edecek yeni bir yol arkadaşının olacağını açıkladı.
Capaldi'nin Brezilyalı Omelete sitesine verdiği röportajda, dizinin geleceğine ilişkin yeni bilgiler ortaya çıktı. Son dönemlerde, Game of Thrones'da Arya Stark rolüyle göze çarpan Maisie Williams'ın dizide Capaldi'ye eşlik edeceği konuşuluyordu. Ancak Williams, çıkan haberleri yalanlayarak Doctor Who'da yer almayacağını söylemişti. Bugüne kadar yolculuklarına hep bir yol arkadaşıyla devam eden Doktor'a ilerleyen bölümlerde kimin eşlik edeceği ise merak konusu oldu. Capaldi, diziye yeni bir ismin dahil olacağını söyleyerek, "Elbette dizide bana kimin eşlik edeceğini biliyorum. Çalışmalarımız başladı. Oldukça heyecan verici olacağını söylemeliyim, çünkü olaylar bu kez çok farklı gelişiyor." yorumunda bulundu.
Peter Capaldi'nin yeni yol arkadaşının kim olduğunu bilmesi ve bu bilgiyi paylaşmaması dikkat çekiyor. Anlaşılan, Jenna Coleman'ın boşluğunu kimin dolduracağı ile ilgili heyecan yaratılmak isteniyor. Dizi cephesinden yakın bir zamanda açıklama yapılması bekleniyor. Bakalım Capaldi'yle yola devam edecek kişi kim olacak? Konuyla ilgili yeni gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

This post have 0 [blogger]


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post

Advertisement

recentcommentslide