-->

14 Nisan 2016 Perşembe

YENİ SPİDER-MAN FİLMİNİN ADI BELLİ OLDU: SPİDER-MAN: HOMECOMİNG


Marvel Sinema Evreni hayata geçtiğinden beri belki de en çok beklenen anlardan biri Spider-Man'i, Türkçe adıyla Örümcek Adam'ı bu evrende görebilmekti. Sinema haklarının Sony'de olmasından dolayı Marvel bir türlü Spider-Man'i bu evrene alamamış, Avengers içine de koyamamıştı.
Sony ile yapılan anlaşma sonucunda Spider-Man ilk olarak Captain America: Civil War'da yer alacak. Hem de öyle böyle değil, 10 dakika Peter Parker olarak, 20 dakika civarında daSpider-Man olarak gözükeceği geçtiğimiz günlerde açıklandı.
Spider-Man'in kendi filmi için de bugün önemli bir detay belli oldu. Spider-Man'in kendine ait Marvel Sinema Evreni'ne ait ilk filminin ismi açıklandı; Spider-Man: Homecoming. Yani Örümcek Adam: Yuvaya Dönüş.
Cf5hC8jW8AEeRQL
Sony, CinemaCon'da film için minik bir sunum gerçekleştirdi. Sunumda Sony Pictures'ınbaşında bulunan Tom Rothman ve Spider-Man'i canlandıracak olan Tom Holland sahnede yer aldı. Holland, "Ben Tom Holland'ım ve sizin yeni Örümcek Adamınızım" şeklinde bir giriş yaptı.
Bu arada Spider-Man: Homecoming filminin pek de uzakta olmadığını belirtelim. Film önümüzdeki sene, 7 Temmuz 2017'de vizyona girecek.a

This post have 0 [blogger]


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post

Advertisement

recentcommentslide