-->

10 Nisan 2016 Pazar

Captain America: Civil War’ın Ön Gösteriminden İlk İzleyici Yorumları!


Civil War için vizyona bir ay kala, film ABD’de bir kısım seyirciye sessizce gösterildi. Sebebi ise her büyük beklentili filmde olduğu gibi heyecan ölçmek. Peki Marvelnasıl bir istatistik elde etti? Gelin biraz konuşalım.
Filmin hemen ardından Twitter‘da inanılmaz bir yorum yağmuru oluştu. Basitçe özetlemek gerekirse: Tek bir olumsuz sözcük kullanılmamış. Detaylara inecek olursak, birkaç izleyici yorumunu aşağıya dizebiliriz. İşte Captain America: Civil War’dan ilk görüşler:
Steven Weintraub: ”Captain America: Civil War hasılatın dibine vuracak.”
Jon Schnepp: ”Az Önce Captain America: Civil War’dan çıktım. Spider-Man efsane!!! Gelmiş geçmiş tüm süper kahraman filmleri içinde en iyi aksiyon sekanslarını barındırıyor!”
Nived: ”Açık konuşmak gerekirse artık muazzam bir Spider-Man ve Peter Parker’ımız var.”
Germain Lussier: ”Tüm gece konuşabiliriz ama öncelikle, filmin havaalanı sahnesi bütün superhero aksiyon sahneleri arasında bir numaraya oturmuş durumda.”
Johnny Brayson: ”Civil War’ı izledim ve film muhteşem. Gördüğüm en kaliteli çizgi roman uyarlaması, evet Avengers da dahil.”
Kevin McCarthy: ”Akşam 8’de favori Marvel filmim Winter Soldier’dı. 2.5 saat sonra tüm fikrim değişti. Civil War bire yerleşti. Aksiyon sahneleriyle, Spider-Man’iyle şaheserdi.”

This post have 0 [blogger]


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post

Advertisement

recentcommentslide