-->

26 Mart 2016 Cumartesi

GRAND THEFT AUTO 6 JAPONYA'DA MI GEÇECEK?


Kulaktan kulağa dolaşan söylentilere bakılırsaGTA serisinin yeni üyesi Japonya'da geçebilir!
Techradar'ın kaynaklarından öğrendiği bilgilere göre Rockstar, yeni GTA oyunu için Tokyo'ya gidip saha araştırması yapıyor ve şehri inceliyor.
Rockstar, daha önce de Japonya'da geçen bir GTA oyunu yapmayı planlamış, GTA 3 ve Vice City döneminde planlanan proje Japonya'daki yol sisteminin karmaşıklığı sebebiyle iptal edilmişti.
2003'te ise seriyi Kuzey Amerika dışına çıkartma planları tekrar alevlenmiş, Take Two, GTA: Tokyo ve GTA: Bogota (Kolombiya'nın başkenti) adı altında iki lisans almıştı.
Techradar'ın kaynağına göre Rockstar, zaman geçtikçe serinin daha da Kuzey Amerika'ya bağlandığının ve oyunu başka bir yere taşımanın giderek daha da zorlaştığının farkında. Çünkü her yeni oyunla birlikte seriye en başından beri dahil olan araç markaları, ünlüler ve reklamlar giderek daha da detaylanıyor, seri A.B.D.ye daha da bağlanıyor.
Hatırlar mısınız bilmiyorum, fakat GTA daha önce de A.B.D. sınırları dışına çıkmıştı. O zamanlar DMA Design ismini taşıyan şirket, 1999'da İngiltere'de geçen bir GTA oyunu yapmıştı. (Grand Theft Auto: London, 1969)
Son olarak ve yine kaynağa göre GTA 6'nın geliştirilmesi için çalışmalar başladı. Fakat yakın zamanda (ki, en az iki yıl gibi bir süre ön görülüyor) oyundan haber alınması ya da resmi bir açıklama beklenmiyor.

This post have 0 [blogger]


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post

Advertisement

recentcommentslide