-->

20 Mart 2016 Pazar

BATMAN V SUPERMAN'İN 18+ VERSİYONUN SÜRESİ BELLİ OLDU


Zack Snyder'in yönetmenliğini yaptığı Batman v Superman: Adaletin Şafağı filmi içi artık geri sayıma geçildi diyebiliriz. Haftaya Cuma günü vizyona girecek .

Filmin tarihi yakınlaştıkça hakkındaki bilgiler de artmaya başladı. Zack Snyder, filmin 18+ olarak tekrardan kurgulanacak olan versiyonunun normale göre yarım saat daha fazla olacağını açıkladı.
Sinema versiyonunun 151 dakika olduğu geçtiğimiz hafta açıklanmıştı. DVD ve Blu-ray için çıkacak olan ve sinemadaki 13 yaş sınırını 18+'ya çıkaracak olan bu yeni versiyon ise 3 saatten birazcık daha fazla olacakmış. Snyder, filmin 3 saati geçtiğini belirtiyor.
Batman v Superman: More New Images and Zack Snyder Talks DC Cinematic Universe
R-Rate denilen, ülkemizde 18+ sınırına denk gelen bu sınırlama özellikle Deadpool filmi ile gündeme geldi diyebiliriz. Diğer bütün filmler izleyici çekmek için 13 yaşın izleyebileceği tarzda kurgulanırken Deadpool 18+ sınırıyla büyük bir başarıya imza attı. Durum böyle olunca Batman v Superman için de hemen bir açıklama gelmiş, filmin sinemada 13 yaşauygun olacağı ancak daha sonra çıkacak olan Blu-ray versiyonunun R-Rate yani 18+ olarak kurgulanacağı belirtilmişti. Bu da Snyder'in yeni açıklamasına göre filme 30 dakikaeklenmesi anlamına geliyor.
Konuyla ilgili The Hollywood Reporter'a konuşan Zack Snyder, "çektiğimiz bazı görüntüleri sadece yaş sınırlamasına takılmamak için sinema kurgusunun dışında bırakmak zorunda kaldık. O sahneleri kurguya eklediğimizde denetleyici kurul tekrar filmi izlediğinde 18+verecektir" açıklamasını yaptı. Filmdeki bu yaş sınırı sebebinin de çıplaklık olmadığını, "birazcık şiddet" olduğunu belirtti.
Yönetmen ayrıca sonraki işi olarak Ayn Rand'ın ünlü kitabı Hayatın Kaynağı projesine dahil olduğunu belirtti.

This post have 0 [blogger]


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post

Advertisement

recentcommentslide