-->

27 Mart 2016 Pazar

Game of Thrones’un 6. Sezonundan Türkçe Altyazılı Tanıtım Fragmanı!



Game of Thrones’un 6. Sezonundan Türkçe Altyazılı Tanıtım Fragmanı!


HBO’nun reyting rekorları kıran, efsanevi dizisi Game of Thrones’un 6. sezonundan Türkçe altyazılı yepyeni bir tanıtım fragmanı yayınlandı. Hazır olun, büyük savaş tüm hızıyla yaklaşıyor!


Altıncı sezonunda yer alan sahneleri paylaşmakta oldukça ketum davranan Game of Thrones, dizinin yayınlanmasına bir aydan kısa bir süre kala tanıtımlarına hız vermeye başladı. Geçmiş sezonuyla aklımızda sayısız soru işareti bırakan dizinin, yeni bölümleri ile bu dayanılmaz merakımızı gidermesini beklesek de şu ana kadar yayınlanan tanıtım fragmanları muammalar listesine yeni maddeler eklemeye devam etti, ta ki yayınlanan ilk fragmana kadar. Geçtiğimiz haftalarda yayınlanan fragman ile dizideki tüm karakterlerin hayatının pamuk ipliğine bağlı olduğunun bir kez daha farkına varırken yeni sezonu bekleyişimiz daha da dayanılmaz bir hal aldı.


Game of Thrones’un 6. Sezonundan Türkçe Altyazılı Tanıtım Fragmanı!


Destansı dizi Game of Thrones’un yeni sezonundan son olarak dikkat çeken yepyeni görseller ile buluşmuş ve Tyrion ile Varys‘i yeniden bir araya geldiğini öğrendiğimiz görsellerde Daenerys‘in ne kadar perişan halde olduğuna bir kez daha tanık olmuştuk. Ancak hayranları ile arayı sıcak tutmak isteyen dizi, kısa bir süre içerisinde yepyeni bir tanıtım fragmanı daha yayınlandı. Heyecanınızı kat ve kat arttıracağına inandığımız fragmana Türkçe altyazıları ile aşağıdan ulaşabilirsiniz.


[youtube src="TJTKA400S-k"][/youtube]


Gece Nöbetçileri, Ak Yürüyenler ve nicelerinin çözümü olmayan bir yola gireceği Game of Thrones’un 6. sezonu 24 Nisan 2016‘da hayranları ile buluşmak üzere gün sayıyor. Yeni sezona ait yayınlanan yepyeni görsellere aşağıdan ulaşabilirsiniz.


Bu slayt gösterisi için JavaScript gerekir.




[slide] [item url="http://i2.wp.com/www.filmloverss.com/wp-content/uploads/2016/03/game-of-thrones-un-6-sezonundan-dikkat-ceken-yepyeni-gorseller-12-filmloverss.jpg" src="http://i2.wp.com/www.filmloverss.com/wp-content/uploads/2016/03/game-of-thrones-un-6-sezonundan-dikkat-ceken-yepyeni-gorseller-12-filmloverss.jpg" title="Game Of Thrones 6.Sezon"]6.Sezon Fotoğrafları[/item] [item url="http://i1.wp.com/www.filmloverss.com/wp-content/uploads/2016/03/game-of-thrones-un-6-sezonundan-dikkat-ceken-yepyeni-gorseller-23-filmloverss.jpg" src="http://i1.wp.com/www.filmloverss.com/wp-content/uploads/2016/03/game-of-thrones-un-6-sezonundan-dikkat-ceken-yepyeni-gorseller-23-filmloverss.jpg" title="Game Of Thrones 6.Sezon"]6.Sezon Fotoğrafları[/item] [item url="http://i0.wp.com/www.filmloverss.com/wp-content/uploads/2016/03/game-of-thrones-un-6-sezonundan-dikkat-ceken-yepyeni-gorseller-24-filmloverss.jpg" src="http://i0.wp.com/www.filmloverss.com/wp-content/uploads/2016/03/game-of-thrones-un-6-sezonundan-dikkat-ceken-yepyeni-gorseller-24-filmloverss.jpg" title="Game Of Thrones 6.Sezon"]6.Sezon Fotoğrafları[/item] [item url="http://i0.wp.com/www.filmloverss.com/wp-content/uploads/2016/03/game-of-thrones-un-6-sezonundan-dikkat-ceken-yepyeni-gorseller-20-filmloverss.jpg" src="http://i0.wp.com/www.filmloverss.com/wp-content/uploads/2016/03/game-of-thrones-un-6-sezonundan-dikkat-ceken-yepyeni-gorseller-20-filmloverss.jpg" title="Game Of Thrones 6.Sezon"]6.Sezon Fotoğrafları[/item] [item url="i1.wp.com/www.filmloverss.com/wp-content/uploads/2016/03/game-of-thrones-un-6-sezonundan-dikkat-ceken-yepyeni-gorseller-14-filmloverss.jpg" src="i1.wp.com/www.filmloverss.com/wp-content/uploads/2016/03/game-of-thrones-un-6-sezonundan-dikkat-ceken-yepyeni-gorseller-14-filmloverss.jpg" title="Game Of Thrones 6.Sezon"]6.Sezon Fotoğrafları[/item] [/slide]

This post have 0 [blogger]


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post

Advertisement

recentcommentslide