-->

26 Mart 2016 Cumartesi

DC, Yeni Yazarlar ve Çizerler Arıyor!


DC Entertainment, yetenekli taze yazarlar ve çizerler için resmi bir workshop yapıyor. Workshop katılımcıları, Scott Snyder, Jim Lee, Geoff Johns gibi büyük isimlere eserlerini sergilemek ve onaylatma, fikir alma şansına sahip olacak! Klaus Janson ve Andy Kubert‘in de yer aldığı workshop iki bölümden oluşuyor: Biri yazarlar biri de çizerler için.
“Amacımız taze, yeni sesleri keşfetmek. DC Talent Development Workshop’ları yeni nesil çizgir oman piyasası jenerasyonunu keşfetmek ve geliştirmek adına kilit bir görev görecek!”
DC Entertainment’ın yayıncılarından Jim Lee, amaçlarını bu şekilde özetliyor. Batman serilerinden tanıdığımız Scott Snyder da yazar workshopunda katılımcılarla tanışacak, seçilen küçük bir grup sanatçılarla birebir çalışmak ve daha zorlu, gelişmiş bir kurs almak adına DC’nin Burbank’teki ofisine çağırılacak.
“DC’nin Writers Workshop’una öncülük ettiğim için çokgururluyum. Öğretmenlik, tutkularımdan biriydi. Şirkette, yeni nesilleri karşılamak ve onlara yardım edecek olmak bana da yaratıcı fırsatlar sağlayacak. Düşüncesi muazzam bir heyecan.”
İlgilenenler için: Başvurular 1-30 Nisan arasında online yapılacak. Workshopların başlama tarihinin ise 2016 sonbaharına tekabül etmesi bekleniyor. Detaylar için resmi sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

This post have 0 [blogger]


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post

Advertisement

recentcommentslide